Maria by the sea AB står för hållbarhet, inre skönhet och en positiv livsstil. Helhetssyn och tanken att vi alla är en del av andras upplevelse är viktigt för mig. Jag vill inspirera andra att leva i sin fulla potential genom yoga eller annan personlig utveckling. Här kommer även mina kläder in, eftersom kläder är ett uttryckssätt som påverkar både dig själv och andra. Och jag vill bidra till sprida bra upplevelser.

YOGA BY THE SEA
Jag vill utvecklas med andra. 2017/2018 går jag en yoga teacher training på Yogayama. Under namnet Yoga by the sea arrangerar och leder jag yoga, workshops och retreats med yoga, meditation och sharing vid havet i nära samarbete med andra yogalärare och partners bland annat på Fårö och i Goa. För ett vackrare liv.

SLOW CLOTHES
Jag bygger min verksamhet långsamt och har ett hållbarhetsperspektiv genom att köpa utvalda, udda tyger av hög kvalité. Mina kläder är långsamma - som du vill ha länge. Ibland gör jag remake genom att använda vackra tyger till nya kläder.

BUY LESS AND CHOOSE WELL
Mina unika kjolar, Saribunga och Butleks, produceras i små serier för dig som väljer kläder med omsorg. Varje kjol är olik den andra. Kjolarna är personligt kombinerade av mig där. Du knäpper in och ut kjolen efter behov och samma kjol passar storlek S, M och L. Vändbara sidenkjolen Saribunga (vacker blomma) har olika fram- och baksida - två kjolar i en - tillverkas av vackert siden från Indien med fjärilar och elefanter i knalliga färger. Min vår- och höstkjol Butleks (ort på Fårö) sys upp av varmare tyger. Mina beach- eller meditationsbyxor Lotus passar bra en varm sommardag, på resa till solen eller när du yogar eller mediterar.