meditation-fårö

rida-vid-havetMAJ & SEPT 
Följ med oss till vackra Fårö för att ladda din kropp och själ med kraft och glädje. Tillsammans gör vi härlig yoga och upplever Fårö till häst. Du behöver inga förkunskaper för att kunna rida eller yoga. Kontakten med islandshästarna, yogan och stillheten på Fårö hjälper till att öppna ditt hjärta och hitta positiv energi. Vi åker i maj och september. Maila för aktuella datum info@mariabythesea.se.

BOENDE & MAT
Vi bor med fantastisk utsikt över havet på Stora Gåsemora Gård med atmosfär från 1700-talet. Du delar rum med andra. Vi äter härlig, hälsosam mat lagad av lokalproducerade råvaror  på Stora Gåsemora gårdskrog

HÄSTAR
Fårö Islandshästar har trygga och fina hästar som finns på nära håll i stora hagar runt gården.

RESA DIT OCH HEM
Du tar båten på fredag fm från Nynäshamn och kommer till Visby hamn. Vi samåker från Visby till Fårö på norra Gotland ( ca en timme till Fårö). Söndag lämnar vi ön på eftermiddagen och samåker till båten. Du är tillbaka i Nynäshamn fylld med många nya upplevelser. 

INVESTERING
Pris ca 4500 kr inkluderar båtresan (din sittplats inklusive kostnad för några bilar för samåkning), boende på Stora Gåsemora Gård, två ridpass med islandshästar, tre yogaklasser samt lokalt producerad mat.

BOKNING
Du bokar din plats genom att sätta in 2500 kr på BG 418-1525 (Maria by the sea AB) och maila till info@mariabythesea.se. när du betalar in. Glöm inte att skriva ditt namn.

BETALNINGSVILLKOR
Du är anmäld till kursen när du har betalat in bokningsavgiften 2500 kr. Bokningen är bindande. Du kan även överlåta din plats till annan person om du får förhinder.

FÖRSÄKRING
Detta är inte en resa utan en retreat och vi förmedlar endast plats på båten. Du förväntas ha egen försäkring under helgen.