Jag vill vara den jag är ämnad att vara, förverkliga drömmar och inspirera andra. Genom att ge oss själva det vi längtar efter skapar vi ett vackrare liv. Helhetssyn, medveten närvaro och tanken att vi är en del av varandras upplevelse genomsyrar det jag gör under namnet YOGA BY THE SEA. Jag vill utvecklas tillsammans med andra och medverka till personlig utveckling genom möten, samtal, kreativitet, yoga, meditationer, hästar och natur med mera. Därför arrangerar och leder jag yoga, workshops och retreats i Stockholm, på Fårö, i fjällen och i Goa med olika teman som Rida och yoga vid havet på Fårö, Yoga och sola vid havet i Goa, Yoga och skidor i fjällen. Det är ett sätt för mig att utvecklas tillsammans med andra, inspirera och förverkliga drömmar. Jag tränar yoga regelbundet och viderutvecklar mig genom att gå 2017/18 en yogateacher training på Yogayama, har gått en 4-årig internationell terapeututbildning på Humaniversity med fokus på grupp- och kroppsterapi, release och meditationer. Den kunskapen och de teknikerna använder jag i min verksamhet.  

 
 

goa

YOGA OCH SOLA I GOA

Följ med oss till spirituella Indien för att yoga, bara vara, njuta och bo på en av norra Goas allra vackraste, renaste och lugnaste stränder – en paradisstrand. Läs mer om YOGA OCH SOLA I GOA

havet_fårö

RIDA OCH YOGA VID HAVET PÅ FÅRÖ

Följ med mig och yogateacher Helena Johansen till vackra Fårö över en helg på för - eller sensommar för att ladda kropp och själ med kraft och glädje. Tillsammans gör vi härlig yoga, meditationer och upplever Fårö till häst. Läs mer om RIDA OCH YOGA  vid havet på Fårö.

dansar-på-stranden

YOGISK RETREAT PÅ FÅRÖ

Följ med till Fårö och förläng sommaren. Unna dig en feelgood-weekend på vackra Fårö. Den vackra naturen på magiska Fårö, möten, tystnad och yoga hjälper oss att öppna våra hjärtan och fylla på ny energi. Läs mer om YOGISK RETREAT PÅ FÅRÖ

 
 

Formex 2015 Maria by the sea

MARIA BY THE SEA SHOWROOM

Välkommen till mitt showroom på Norrtullsgatan 65 i Stockholm. Ring eller maila mig så bokar vi ett möte för visning av kläder.

body-love

YOGA/MEDITATION

Jag leder  och arrangerar yoga/meditation/sharing i form av event/heldagar/helggrupper . Läs mer på LIVING THE DREAM på FB.