Maria by the sea

Maria by the sea yoga är min yogaverksamhet. Jag är utbildad yogalärare och har haft egen studio och yogaretreat i många år. Jag har Yin och yang yogaklasser och meditationer, både dynamisk vinyasa yoga och lugn yinyoga, på studios och gym.

Sommaren 2023 har jag yogaklasser på Sköllengården B&B på Österlen, nära Brantevik och Simrishamn. Du behöver ingen erfarenhet för att vara med. Välkommen att boka dig via mail info@mariabythesea.se.

MIN YOGA
Det finns lika många anledningar att yoga som det finns människor men det finns bara en yoga.

Jag försöker leva och arbeta med ett försonande och förlåtande förhållningssätt som handlar om att vi är vänliga mot oss själva och andra. Mitt fokus är lev livet nu och tyck om dig själv. Det gäller både kropp och sinne i synnerhet vår yogapraktik då vi lyssnar in hela kroppen.

Mina yogaklasser följer årstiderna och är tillåtande, alltid med meditativt inslag. Jag har vinyasa yoga (yang) lite dynamisk, vi följer ett flöde och gör solhälsningar och positionerna i i särskild ordning för styrka i skelett och muskler och mental träning. Min yin yoga (ying) är inspirerad av kinesisk filosofi och följer årstiderna och de fem elementen trä, eld, metall, jord och vatten med inslag av acupressur . Vi trycker på akupunktur punkter.

RETREAT
Jag har sedan minst tolv år yogaretreats vid havet både i Sverige och utomlands. Mina yogaretreats på Österlen, Fårö, i Grekland och i Goa är lite lyxiga och tillåtande med havsnära ljuvliga boenden för dig som vill fylla på livet med kraft och glädje. En lisa för själen. Läs mer under retreat.

Du behöver ingen erfarenhet för att vara med. På mina yoga retreat anpassar jag yogan efter gruppen eftersom eleverna ofta har olika erfarenhet och förutsättningar så att det passar alla som är med. Välkommen att boka dig via mail info@mariabythesea.se.

UTBILDNING
Teacher training Yogayama (Sara Granström) RYT 200
Yin yoga grund 50 (Jennie Wadsten, Yogaleela), Yinyoga inspirerad av Power of the five elements (Sofie Ringsten, Yogayama) 50
Yoga Nidra (Jennie Wadsten, Yogaleela) 50
Pranayama, Kaivalyadhama, Indien

Retreat i Grekland

PRIVAT YOGA ELLER MED DINA VÄNNER/GRUPP
Jag skräddarsyr yoga för dig. Vill du ha en privat yogaklass, yoga på ditt kalas, tjejmiddag, baby shower, möhippa, arbetsplats eller i samband med något annat. Det är speciellt att yoga tillsammans med vänner eller andra nära. Varmt välkommen att höra av dig om pris och få ett förslag på vad jag kan arrangera för dig, din familj, vänner eller arbetsplats. Vill du att jag kommer till din arbetsplats och leder yogaklasser?

Varmt välkommen att yoga med mig.