Yogaklasser och kurser

SOMMAREN 2024
Jag har yoga på Österlen hela sommarhalvåret. Mina klasser är tillåtande med mentalt fokus och ett meditativt inslag. Jag har lugn Yinyoga med sittande och liggande positioner designad för lederna som alla kan vara med på. Den är inspirerad av kinesisk filosofi och de fem elementen och vi följer årstiderna. Jag har mjuk Vinyasa en mer dynamisk yoga för balans och styrka som passar även för dig som är nybörjare. Vana yogis får lite extra utmaningar om de vill.

Välkommen att yoga med mig på YogaGaraget Österlen nära Skillinge, till Friskis och Svettis i Simrishamn.

VÅR HÖST VINTER 2024
Du är välkommen på mina klasser, workshops i Stockholm. Jag regelbundna yogaklasser på STC Årsta, STC Hagastaden, Actic Årsta.

YOGA RETREAT  2024
Maria by the sea har olika yoga retreat, ibland i samarbete med andra. Vad rider på fantastiska islandshästar vid havet eller i bokskog eller inslaget av massage, healing eller prova på lekfullt måleri. Jag har olika retreat med jättefint boende och ljuvlig mat på Fårö, Österlen, Grekland och Goa. Om du är nyfiken på mina yogaretreat så hittar du mer information under Retreat vid havet. 

BOKNING & KONTAKT
All bokning och betalning innan klass. Du kan även köpa drop-in-klass eller klippkort på plats eller maila info@mariabythesea.se

Den bästa yogan är den som blir av. Välkommen att yoga med Maria by the sea.