YOGA & lekfullt MÅLERI på Österlen 29/8-1/9

Vill du följa med på en lyxhelg vid havet med mjuka yogaklasser, olika meditationer med möjlighet att prova måleri och kravlöst få skapa och leka med färg & form. Kanske vill du hitta lust och kreativitet, förverkliga en dröm eller komma igång med hjälp av en inspirerande miljö och guidning eller så har du eget skapande/ projekt som du tar dig till Österlen. Smaka på ordet och bilder kommer av hav, fantastiska sandstränder, gula rapsfält och öppna landskap, bokskogar, äppelträd, lavendel och stockrosor. En känsla av ett annat land. 
Du behöver ingen erfarenhet av måleri eller yoga och kom med eller utan sällskap. Vi är sällskapet.

Här bor vi nära Brantevik i avskildhet med utsikt över bländande hav i en vacker skånegård B&B med egen terass mot havet och börjar dagen med mjuk yoga och slutar med en lyxig middag. Guldkant på tillvaron. Tystnad. Tid att bara vara. Plocka snäckor på stranden. Skapande med färg. Detta är en upplevelse som stannar kvar att ta med hem. Hav, stillhet, yoga, meditationer, natur och alla underbara möten. En lisa för själen. 

”/”

YOGA & MEDITATION 
Det blir Yinyoga inspirerad av kinesisk medicin de fem elementen, mjuk Hatha Vinyasayoga, olika meditationer t ex Yoga Nidra (liggande meditation mot oro, sömnsvårigheter) akupressur och andningsövningar. All yoga är anpassad till gruppen. 

PROVA PÅ MÅLERI 

Vi får guidning och inspiration av Elizabeth Zaar som startar upp vår skaparlust i underbar miljö med havet nära och skapandet utforskar vi tillsammans. Hennes eget skapande började med en målarhelg i Vedic Art som sedan ledde till grund- och fortsättningskurser och många härliga målarupplevelser. Energin i Elizabeths måleri är färgerna som får flöda som de vill och hitta sin egen rytm. Måla i stort format och inspireras av text eller musik är också en drivkraft i måleriet. 

Vi har en gemensam uppstart i skapandet, reflekterar över gårdagen och energin leda oss vidare. Det här är en möjlighet att gå till dig själv, kasta loss din lekfullhet och måleri som längtar efter att få komma fram. Tillsammans tar vi fram färgerna, impulserna och fantasin flödar fritt. 

Tillgång till målarplats och visst material finns på plats och extra material att köpa eller så har du ditt eget. Du beställer extra material före retreatet. Retreatet är ingen utbildning i måleri, däremot ett inspirerande tillfälle att ta fram din egen skaparglädje. 

RETREAT

Detta är en retreathelg för dig som vill fylla på livet med kreativitet, vänskap, upplevelser, god energi, samtal och syre för kropp och själ. Det finns tid för strandliv, bad och promenader vid havet, måleri, läsning, reflektion, njutning, stillhet och bara vara.

INVESTERING

5750 kr 

6 250kr inklusive måleri 

+ 1000kr för ridtur i bokskogen