Yoga & strandliv i Goa 2020

Följ med oss till yogans hemland på Nine days retreat med strandliv i Goa, Indien kontrasternas land, mellan 31 januari och 8 februari 2020.

Det här är ett retreat light för din feel good och möjlighet till återhämtning för kropp och själ.  Yoga och meditationer, solmogna frukter och grönsaker, sol och bad, utflykter, egen tid, D-vitamin, vänskap och boende på en lång, lugn yogastrand med solen och ljudet från oceanen ständigt närvarande. Goa är 26 mil lång sandstrand.

Mat: Hälsofrukost ingår. Vi äter på olika valfria ställen. Du kan äta färska solvarma frukter, indiska lassis, färska grönsaker, fisk, skaldjur etc.

Boende: Vi bor två och två i lyxiga strandhus på Anahata Retreat.

Yogalärare: Maria Ekehult från Shanti yogastudio i Stockholm. Maria leder Hatha/ Vinyasaklasser som passar även dig som är nybörjare och meditationer. Maria har varit regelbundet i Goa i ca 15 år i rad och flera gånger med yogaretreats.

Ingår: Yoga och meditationer, hälsofrukost och boende 8 nätter
Investering: 9500 kr

Bokning: Du bokar genom att betala 4000 kr till BG 418-1525 Maria by the sea AB. Du bokar egen flygbiljett och jag samordnar ev samåkning med andra yogis.

Kontakt: info@shantiyogastudio.se eller Maria Ekehult i messenger på FB.
Detta är ett yogaretreat och inte en resa. Du förväntas ha egen reseförsäkring. Vi förbehåller oss för eventuella ändringar.
Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *